/ /

1974 Chevy Camaro Type LT

Make: Chevrolet
Model: Camaro
Type: Coupe
Trim: LT
Year: 1974
Mileage: 67,125
VIN: 1S87H4N117265
Color: Dark Grey Metalic
Engine: 350
Cylinders: 8
Fuel: Gasoline
Transmission: Automatic
Drive type: RWD
Interior color: Black
Vehicle Title: Clear
Item location: Kankakee, Illinois, United States

1974 Chevrolet Camaro LT Additional Info:

This is a 1974 Chevy Camaro Type LT with clean and clear title. We have owned the car for 8 years, during that time we have done the following:

We rebuilt a 1979 Crate 350 4 bolt main engine. It has an RV Cam, Edelbrock 600CFM Carb, Performer Intake and Hedman headers. The heads were professionally redone with new valves, guides and seats. The engine runs great. The car has approximately 50 miles on it since rebuild.

The car was repainted in 2014 with dark grey metallic. At that time, a new steel front fenders and 2” cowl hood was installed.

The car has new carpet and headliner. The interior seats and dash are in good shape. All gauges work except the clock. The door panels had new backing installed and are in good shape.

All glass is in good shape with no cracks, the windshield is new.

The Rally Wheels were painted to match the body with new center caps and trim rings, with new tires in 2016.

All lights operate as they should.

New gas tank and sending unit installed.

New exhaust was installed in 2015 and gives the car a good rumble.

Note: This car is a nice driver, but still needs a few things done.

While the engine runs great, it could use some fine tuning. I know nothing about the condition of the transmission, other than it shifts as it should (I believe it’s a TH-350). I have the original AC Heater box (won’t clear headers) and a Non-AC heater box. Neither have been installed because the heater core needs to be replaced. I will include both with the car.

There are a few small dings in the paint (photos in listing).

The radio needs a mounting bracket. The glove box (we have the new insert) needs to be installed after new heater core is installed.

The horn doesn’t work (haven’t tried to troubleshoot it).